Liten genomgång

Loupe.nu

Välkommen till Loupe Community. Nu ska jag gå igenom vad man kan göra på den här sajten.

Detta gäller dator

Efter att du har loggat in så ser du en panel på höger sida, där kan du se meddelanden och notifikationer samt alla inställningar du kan göra med ditt konto.

Notera att det är en helt ny meny högst upp på sidan. Där hittar du Aktivitet, under aktivitet så ser du vad som hänt på sajten. Någon blivit vän med annan medlem och så vidare. Där kan du själv skriva ett meddelande till alla medlemmar. Sen har du Grupper, där kan du se alla grupper här på Loupe Community. Eller skapa din egen grupp. Gå med i någon utav grupperna. Efter det ser du menyvalet Skriv en ny artikel, där kan du som medlem skriva en egen artikel om något tips på det du tycker andra kanske ska ta del av. Det inlägget kommer då upp på startsidan och är tillgängligt för alla.
Sist men inte minst så hittar du Medlemmar. Där söker du efter någon du känner eller bara vill se vilka som är med här.